fra folietastatur til touch på glas.

Apple-bølgen med strømlinet design og touchskærme har også ramt industrien, og traditionelle folietastaturer med klik udfases til fordel for flotte og enkle touchskærme.

Mange tror, at der nu skal et display i styringerne i stedet for. Det er i langt de fleste tilfælde ’overkill’ og ganske enkelt ikke nødvendigt.

Ofte giver det meget bedre mening at vælge en kapacitiv touch-løsning frem for et kostbart og komplekst display.

Du får stadig det lækre og moderne look i et produkt, som har alle de ønskede funktioner, kan skræddersys efter mål og er billigere at producere.

Skiftet er ukompliceret. Du får et designløft, som ikke kræver meget, men har en enorm visuel effekt, når du står med produktet i hånden.

 

SE, HVAD ANDRE HAR GJORT
SYSTEMPARTNER

alle teknologier og processer i ét hus.

At lade os være din systempartner er den bedste løsning for dit produkt. Så kan du fokusere på din core business og overlade resten til os.

Det behøver ikke være dyrere at lægge processerne over til Melsen Tech. Vi kender markedet og finder de bedste løsninger til prisen. Dertil kommer også, hvad I sparer af interne ressourcer.

Vi tager det fulde ansvar for kvalitet og garantier, og står på mål for det, vi leverer. Jo tidligere, vi kommer ind i processen, jo bedre.

Klik på videoen, og hør Marcus Holm forklare, hvorfor Melsen Tech som systempartner og single-point-of-contact forbliver den optimale helhedsløsning for dit produkt. 

gør idéer til virkelighed.

Der er virksomheder, som kommer til os med en stregtegning på en serviet. Med andre starter vi med et blankt stykke papir. Det gør ingen forskel, så længe idéen er der.  

Inden længe har vi lavet en teknisk tegning, designet en prototype og sat nulserien i gang.  

Alt starter med idéen.  

 

KONTAKT OS, OG FORTÆL OM DIN IDÉ
Kinatildk
DANSK PRODUKTION

fra østen og hjem
til danmark.

Da pandemien satte en kæp i hjulet for den globale handel, blev mange industrier ramt, fordi de ikke havde en plan B.

Alligevel er vi som din systempartner ikke afvisende for at rådgive til udenlandsk produktion, hvis det optimerer løsningen. For vi analyserer os altid frem til den bedste løsning for dit produkt – og nogle gange ligger den måske i Østen.  

Som kunde kan du med ro i maven lægge opgaven uden for landets grænser, også i fremtiden. For vi har altid en backup-plan. Skulle der opstå et akut behov, har vi et redundant setup her på fabrikken, klar til brug.

Hos os er din produktion i sikre hænder.