prototyper i dansk kvalitet.

KAMPAGNE: SPAR 50 %

Der er ingen grund til at vende blikket mod Kina, når du skal have fremstilling prototypen til en ny serieproduktion. Det er tidskrævende og besværligt.

Derfor lancerer Melsen Tech nu prototypefremstilling lige her i hjertet af Danmark - med en skarp leveringstid: 

Du får prototypen leveret inden for bare 10 arbejdsdage efter skriftlig godkendt korrektur.

Lige nu kører vi en prototypekampagne på folietastaturer:

De første 10 bestillinger får 50 % rabat.

Vi giver rabatten efter først-til-mølle-princippet, så vent ikke længe med at tage fat i os. 

RING OG HØR MERE OM DINE MULIGHEDER
FORDELE VED LOKAL FREMSTILLING

fremstillet i hjertet af Danmark.

Når du vælger Melsen Tech får du hurtig levering, kvalitetssikring, klar kommunikation og ingen uforudsete forsinkelser eller toldproblemer.

Glem alt om ventetid og usikkerheder fra oversøiske leverancer. Med lokal fremstilling får du direkte adgang til vores ekspertteam, som altid er klar til at besvare dine spørgsmål.

Derudover kan du besøge os og se produktionen med egne øjne – en gennemsigtighed, som mange oversøiske producenter ikke kan matche.

prisvenlig & effektiv.

 

Mange tror fejlagtigt, at "lavet i Danmark" betyder dyrere. Men med Melsen Tech får du konkurrencedygtige priser på prototyper af høj kvalitet. Vores effektive proces garanterer både omkostningseffektivitet og toppræstation.

Investér i kvalitet uden at sprænge budgettet. Fordi vi kender det danske marked, kan vi også rådgive om de bedste materialer og teknikker for at sikre, at din prototype ikke kun er prisvenlig, men også funktionsdygtig.

KONTAKT OS, OG FORTÆL OM DIN IDÉ

gør idéen til virkelighed.

Er du klar til at tage din ide fra skitse til virkelighed på rekordtid? Melsen Tech er din partner i processen. Lad os hjælpe dig med at få din prototype hurtigt, så du kan fortsætte med at innovere og vokse.

Med vores ekspertise og passion for innovation er vi ikke bare en leverandør; vi er din samarbejdspartner. Sammen skaber vi banebrydende løsninger og hjælper dig med at gøre dine idéer til virkelighed.

KONTAKT OS I DAG
Prototyper Produceret I Danmark Dk
PROTOTYPER I VERDENSKLASSE

prototyper fremstillet i Danmark.

Vi tror på dansk design og kvalitet, og vores forpligtelse til prototyper er drevet af en passion for innovation og præcisin. Fra den indledende idé til det færdige produkt går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores prototyper.

den teknologiske fordel ved lokale prototyper.

I en verden, hvor teknologien konstant ændrer sig, er det essentielt at holde trit med de nyeste trends. Vores prototyper er ikke kun designet efter højeste standarder, men også med en forståelse for den teknologiske kontekst. Vælg lokale prototyper fra Melsen Tech, og oplev forskellen i præcision og performance.

FOR ALLE BEHOV

tilpassede løsninger.

Uanset om du er en startup med en banebrydende idé eller en etableret virksomhed, der søger at forny sine produkter, har vi den rette prototypeløsning til dig. Vores team af erfarne designere og ingeniører tilpasser prototyper til dine nøjagtige behov.

Vi forstår også betydningen af tid i forretningsverdenen, og vi stræber efter at overholde vores løfter - hver gang. Med vores agile produktionsproces kan vi nemt tilpasse os dine krav og sikre levering til tiden.

SE VIDEOEN ELLER KLIK HER FOR MERE INSPIRATION