melsen tech holder stor fest og husmesse


Det er i år 50 år siden, at Melsen Tech startede i en baggård i Aalborg. Dengang en opstart i små rammer til i dag at være et førende teknologihus inden for design og produktion af user interfaces, kabinetter, membranswitch og tryk. Dengang gjorde man idéer til virkelighed – og det gør vi stadigvæk!

Det skal selvfølgelig fejres! Ikke alene med fest og farver, men med et 360 graders impact af faglige input til fremtidens muligheder, dialog med vores partnere, netværk og naturligvis i Melsen Techs rammer, hvor sanselige input og gastronomi vil komplimentere dagen til en fuldendt oplevelse.

Helt konkret åbner vi huset fredag d. 9. juni 2023, hvor produktionen vil køre og give et unikt indblik i vores løsninger på serigrafi og boxbuilding; vores partnere og leverandører vil være klar til dialog på husmessen samt fremvisning af nye produkter, alt imens Mette Blomsterberg og vores kokketeam vil kræse om os med servering, stemning og atmosfære.

Vi ønsker, at dagen skal tage dig som gæst hos Melsen Tech til nye højder. Som symbol på dette vil vi derfor også invitere dig med på en rundtur i helikopter over området.

Du er meget velkommen – tag gerne en kollega og ledsager med, og lad os vide, hvor mange I kommer på info@melsentech.com.

Hilsen Ken Due, Teidt Due og Marcus Holm

Program


10.00 – Dørene åbner

10.00-16.30 – Mød vores samarbejdspartnere, rundvisning på virksomheden, fagligt indhold, workshops, innovation, produktion og design. Forfriskninger og festlige indslag.

12.00 – Velkomst v/ Marcus Holm.

12.00-13.30 – Festmiddag med lækkerier.

13.30-16.30 – Helikopterrundture over området. Kom og dyp din egen flødebolle med Mette Blomsterberg. Der vil ligeledes være kaffe og is.

16.30 – Tak for i dag og god weekend.

 

Tilmelding


Vi glæder os til at se dig/jer til en festlig dag. Tilmelding på info@melsentech.com senest 2.juni 2023.