melsen tech indgår partnerskab med bopla

Den stigende efterspørgsel på totalløsninger inden for industriel produktion får nu to førende teknologihuse, danske Melsen Tech fra Aalborg og tyske Bopla, til at indgå partnerskab. Formålet er at tilbyde kunderne endnu bedre løsninger på cost, design og proces og ikke mindst at lette arbejdet for mange indkøbschefer i industrien.

Den tid, hvor indkøbschefer skulle jonglere adskillige varenumre til ét produkt, er ved at være forbi. Udviklingen inden for industriel produktion går med hastige skridt mod specialtilpassede totalløsninger, hvor leverandører tager større og større ansvar ved at overtage en bred palette af produktions- og monteringsprocesser.

 Mange af vores kunder producerer højteknologisk udstyr med fokus på udvikling af elektronik og software. De skal ikke bruge deres tid på noget så lavpraktisk som den færdige kasse, softwaren skal sidde i. Det tager vi os af for dem, så de kan koncentrere sig om deres core business, siger Marcus Holm, adm. direktør i Melsen Tech, der fremstiller membranswitche, kabinetter og totalløsninger på det serigrafiske, digitale og elektroniske område.

Af samme grund har Melsen Tech netop indgået et nyt partnerskab med Bopla, som er en del af Phoenix Mecano Group fra Schweiz. Bopla er internationalt førende inden for indkapslingsløsninger til el-teknisk udstyr og elektronik samt teknologier inden for HMI, kapacitiv touch-løsninger og skærme.

Melsen Tech kommer både til at forhandle Boplas produkter og overføre egne processer på Bopla-produkterne, såsom bearbejdning, lakering, serigrafisk tryk, overlays, skærme, montage af DIN-skinner, forskruninger og integration af tredjepartsprodukter. 

- Jeg glæder mig over dette nye samarbejde. Bopla og Melsen Tech deler samme filosofi omkring kvalitet, æstetik og levereringsperformance. Vi tænker i helhedsløsninger for vores kunder og har fokus på optimering. Bopla er et af verdens stærkeste brands på deres område, og et partnerskab er et naturligt næste skridt, siger Marcus Holm.

Fordel for danske kunder
For Bopla betyder det nye samarbejde også større nærhed til og fleksibilitet på det danske marked:

- Vores fælles mål er at løfte kundens produkt til næste niveau. Ved at samle vores viden fra hver vores område kan vi optimere på både design, funktionalitet og materiale. Melsen Tech er en kompetent, dansk partner, som er tæt på kunderne og kan løfte hele vejen rundt, siger Frank Olsen, Country Manager for Bopla i Danmark.