om melsen tech.


Tanken om at gøre idéer til virkelighed er det, der altid vil drive os. Her får du sparring, design, produktion og et backbone af medarbejdere med ekspertise og erfaring stillet til rådighed, og jo tidligere, vi får lov at være med i processen, jo bedre.

Når vi håndterer flere processer, frigives ressourcer, så du kan fokusere på kerneforretningen. Vi tager det fulde ansvar for kvalitet og garantier, og står på mål for det, vi leverer.  

Gør idéer til virkelighed. 

Om Melsendna
MELSEN THINKING

hvad køber du hos os?

Det mest interessante for dig som kunde er: Hvordan kommer vi fra ordre til færdig leverance?

Her tænker vi i løsninger, kompetencer og mennesker, og vi stiller hele vores samlede ekspertise til rådighed for dit produkt. Vi håndterer opgaven, som var det vores egen.

Det er dét, som gør hele forskellen.

Klik her, og hør, hvordan vi gør

Afspil
FRA TRYK TIL TECH

historien, erfaringen og fremtiden.


Vi er altid i bevægelse. Fra en baggård i Aalborg i 1973 til i dag at være et førende teknologihus inden for design og produktion af user interfaces, kabinetter, membranswitche, transfers og tryk.

Med kunder i hele Danmark og Europa er Melsen Tech over årene gået fra at være en serigrafisk trykvirksomhed til at være en teknologivirksomhed med fokus på elektromekanisk.

Stort set al produktion sker i vores smukke fabriksbygning i Aalborg. Her giver åbne arealer, grønne planter, kunst, rene gulve og masser af luft og lys inspiration og trivsel.

I 2021 blev Setiket i Esbjerg en del af Melsen Tech, og sammen kan vi tilbyde en stærk og komplet kompetencepalette i ét hus med mere end 80 medarbejdere og 12.000 m2 dansk produktionsareal, fordelt på to lokationer.

Bag dit produkt ligger årevis af akkumuleret viden og erfaring. Dét bygger vi ovenpå. For i en tid, hvor ekspertise ellers nemt flytter adresse, nyder vi en usædvanlig høj anciennitet blandt medarbejderne.

Nye idéer får liv gennem moderne teknologi, kompetent kreativitet, lækkert design og et godt samarbejde. Sådan skubber vi grænsen for, hvad der kan lade sig gøre.

Melsen Tech - gør idéer til virkelighed.

menneskene bag
melsen tech og setiket.

Ejerkredsen bag Melsen Tech og Setiket består af Ken Due, Teidt Due og Marcus Holm, som også er administrerende direktør.

Marcus Holm er CEO i Melsen Tech og Setiket og har en solid erfaring i salgsledelse og forretningsudvikling. Han er teknisk nysgerrig, har en passion for at se mennesker udfolde sine potentialer og spejder altid efter næste niveau.

Ken Due har mere end 30 års erfaring inden for mekaniske løsninger til industrien. Ken er en innovativ erhvervsleder med stor erfaring inden for salg, virksomhedsvækst og organisatorisk udvikling.

Teidt Due er en nytænkende erhvervsstrateg med stor teknisk indsigt. Samtidig har han mange års erfaring i at drive og udvikle virksomheder.

De tre indtager forskellige roller i ledelsen, men deler en fælles passion for fremdrift, innovation og at bevare Melsen Tech og Setiket som attraktive arbejdspladser. Til sammen danner de et solidt fundament for Melsen Tech og Setikets udvikling og vækst i dag.


melsen som arbejdsplads.

Vi er et alsidigt hus med mange forskellige jobfunktioner og behov for en bred palette af ekspertise. Dorthe Schultz er lidt af en blæksprutte herude og har fingeren på pulsen rundt i hele huset.

Lige som alle vores medarbejdere udfylder hun en vigtig rolle i den daglige drift. Her er hendes version af at have Melsen Tech som arbejdsplads.