om melsen tech.


Tanken om at gøre idéer til virkelighed er det, der altid vil drive os. Her får du sparring, design, produktion og et backbone af medarbejdere med ekspertise og erfaring stillet til rådighed, og jo tidligere, vi får lov at være med i processen, jo bedre.

Når vi håndterer flere processer, frigives ressourcer, så du kan fokusere på kerneforretningen. Vi tager det fulde ansvar for kvalitet og garantier, og står på mål for det, vi leverer.  

Kom med din idé. Så gør vi den til virkelighed. 

Om Melsendna
MELSEN THINKING

hvad køber du hos os?

Det mest interessante for dig som kunde er: Hvordan kommer vi fra ordre til færdig leverance?

Her tænker vi i løsninger, kompetencer og mennesker, og vi stiller hele vores samlede ekspertise til rådighed for dit produkt. Vi håndterer opgaven, som var det vores egen.

Det er dét, som gør hele forskellen.

Klik her, og hør, hvordan vi gør

Afspil
FRA TRYK TIL TECH

Historien, erfaringen og fremtiden.


Vi er altid i bevægelse. Fra en baggård i Aalborg i 1973 til i dag at være et førende teknologihus inden for design og produktion af user interfaces, kabinetter, membranswitche, transfers og tryk.

Med kunder i hele Danmark og Europa er Melsen Tech over årene gået fra at være en serigrafisk trykvirksomhed til at være en teknologivirksomhed med fokus på elektromekanisk.

Stort set al produktion sker i vores smukke fabriksbygning i Aalborg. Her giver åbne arealer, grønne planter, kunst, rene gulve og masser af luft og lys inspiration og trivsel.

Bag dit produkt ligger årevis af akkumuleret viden og erfaring. Dét bygger vi ovenpå. For i en tid, hvor ekspertise ellers nemt flytter adresse, nyder vi en usædvanlig høj anciennitet blandt medarbejderne.

Nye idéer får liv gennem moderne teknologi, kompetent kreativitet, lækkert design og et godt samarbejde. Sådan skubber vi grænsen for, hvad der kan lade sig gøre.

Sådan gør vi din idé til virkelighed.

menneskene bag melsen tech.

Ejerkredsen bag Melsen Tech består af Ken Due, Teidt Due og Marcus Holm, som også er administrerende direktør.

Marcus Holm er CEO i Melsen Tech og har en solid erfaring i salgsledelse og forretningsudvikling. Han er teknisk nysgerrig, har en passion for at se mennesker udfolde sine potentialer og spejder altid efter næste niveau.

Ken Due er CEO i Duelco, et handels- og ingeniørselskab med mere end 45 års erfaring inden for mekaniske løsninger til industrien. Ken er en innovativ erhvervsleder med stor erfaring inden for salg, virksomhedsvækst og organisatorisk udvikling.

Teidt Due, COO i Duelco, er en nytænkende erhvervsstrateg med stor teknisk indsigt. Samtidig har han mange års erfaring i at drive og udvikle virksomheder.

De tre indtager forskellige roller i ledelsen, men deler en fælles passion for fremdrift, innovation og at bevare Melsen Tech som en attraktiv arbejdsplads. Til sammen danner de et solidt fundament for Melsen Techs udvikling og vækst i dag.


melsen som arbejdsplads

Vi er et alsidigt hus med mange forskellige jobfunktioner og behov for en bred palette af ekspertise. Dorthe Schultz er lidt af en blæksprutte herude og har fingeren på pulsen rundt i hele huset.

Lige som alle vores medarbejdere udfylder hun en vigtig rolle i den daglige drift. Her er hendes version af at have Melsen Tech som arbejdsplads.