user interface.

folietastatur.

Folietastaturer opbygges i en membrankonstruktion af forskellige lag af folie og klæbere. Det spejlvendte, serigrafiske tryk gør den slidstærk i overfladen, og lederbanerne føres af ledende sølv, kobber eller hård PCB.

Sammensætning af materialer, overflader og design tilpasses eksklusivt den enkelte applikation, og prægninger i taster, baggrunds-LED som belysning og opbygning som IP65-løsning er bare nogle af de funktionaliteter, man kan bygge tastaturet op med.

kapacitiv touch-skærm.

Et elegant udtryk, som man finder på skærme, men til en langt lavere pris. Det er samtidig en meget robust løsning, som også fås med multi-touch, hvor den enkelte tast har flere funktioner, f.eks. kort tryk, langt tryk m.m.

Kapacitiv touchfolie eller glas laves i materialetykkelse på op til 7 mm. De baggrundsbelyste ikoner kan tilpasses i flere farver, og designet har uendelige muligheder.

silikonetastatur.

Komplet valgfrihed på formgivning, knappers bevægelse og højde og meget mere. Overfladens softcoat giver en silkeblød fornemmelse og et højt kvalitetsindtryk. Da silikone er en god lysleder, kan baggrundsbelysning også tilføje ekstra elegance.

Silikonetastaturet kombineres ofte med en skærmløsning, så man får en hybrid løsning mellem skærm med touch, fysiske taster og frontpaneler.

silikonetastatur med god føling.

Funktionelt design og brugervenlighed i højsædet: Mange af vores kunder bevæger sig over til et silikonetastatur, fordi fonten og prægningen gør det nemt at bruge i hverdagen, samtidig med at designet er knivskarpt.

Se med, når Irene Pedersen fortæller om tastaturets features.

hmi.

Mulighederne inden for HMI (Human Machine Interface) -løsninger er mange og kan kombineres med folie- eller silikonetastatur, bonding op mod glas, hvor kapacitiv touch-funktionen bevares, eller stå alene.

HMI fås med kapacitiv eller resistiv touch fra 5” og op til 21” i skærmstørrelse, og med Windows Embedded eller Linux som operativsystem.

Særligt for Melsen Tech er, at vi tilbyder HMI-løsninger primært fra europæiske producenter, som stiller op til replacement-garanti på stykniveau.

sådan løfter I jeres HMI-løsning.

I dag kan man virkelig gøre meget med moderne user interfaces. En del af vores kunder vælger at videreudvikle deres nuværende HMI’er med tidssvarende funktionaliteter og et superlækkert design.

Se med, når Peter Bjerre viser nogle eksempler frem.